image image image
1. Tutustuminen Luodakseni Sinulle mahdollisimman toimivan kokonaisuuden, tarvitsee minun ymmärtää tuotteen tarkoitus, sen asiakaskunta ja markkinat. Sitten tutustun itse tuotteeseen: teksteihin, kuviin ja muuhun materiaaliin joita Sinulla on. Otan myös selvää tuotantomenetelmistä, niiden mahdollisuuksista ja rajoituksista.

Toimivat ratkaisut syntyvät tuotteen, markkinoiden ja tuotantotavan tuntemuksesta. Siksi tutustun tarkasti siihen mitä Sinä teet tai haluat saavuttaa ennenkuin aloitan oman osani luovasta työstä.
2. Suunnittelu Jotkut kantavista ideoista ovat syntyneet jo tutustumisvaiheessa, toiset vaativat enemmän työtä. Laajennan tiedonkeruualuetta, kunnes kaikki ideat ovat koossa.

Suunnittelu on ideoiden järjestelyä loogiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Materiaalin jäsentely ei ole itsestäänselvyys aloittaessa, mutta valmiina sen tulisi vaikuttaa juuri siltä. Suunnittelu on pitkälti järjestyksen tuomista kaaokseen. Sisällön järjestelemisen lisäksi kuvat, värit, sommittelu, tekstityypit ja koko graafinen arsenaali tulee käyttöön tässä vaiheessa. 
3. Toteutus Käytännön kokemus ja laaja teknologioiden tuntemus ovat välttämättömiä toimivan tuloksen aikaansaamiseksi. Käytän alan standardiohjelmistoja, tunnen kymmeniä ohjelmistoja perinpohjin ja opiskelen uusia jatkuvasti. Tunnen graafisen tuotannon kokonaisuudessaan ja teen kaikkea: kuvituksia, valokuvausta, taittoa, ohjelmointia, pre-pressiä painotuotteille, tarvittavat digitaaliset formaatit sähköisiin julkaisuihin.

Asiakkaani arvostavat erityisesti sitä, että teen työt nopeasti, ammattimaisesti ja pysyn budjetissa.

2019 uutisia

Keyshot

Käytössämme on realististen tuotekuvien rendaukseen tarkoitettu Keyshot ohjelmisto.

 

Viimeaikaisia töitä

joustava_mieli_parisuhteessa_kansi shok_kansikuva renegade_site kirsikka_kukkii doulachristie_site influenssa_kansi kantola_site naismystisismi_kansi sananlasku_kuvitus unihiekka_kansi vaihdevuodet_kansi van_jordan_vaakuna

Markkinointikokemus

Graafinen suunnittelu ei ole vain ulkoasun tekemistä tuotteelle. Tutustun materiaaliin perinpohjaisesti, haluan tuntea tuotteen tai palvelun ja sen käyttäjät, heidän mieltymyksensä ja tarpeensa. Näin tekemäni suunnitteluratkaisut antavat oikean kuvan tuotteestasi tai palvelustasi oikealle kohdeyleisölle.

Olen työskennellyt markkinointitoimessa vuosien ajan. Käyttäjäystävällisyys, käyttäjätutkimukset, tilastot ja tuloksellisuus ovat osa ajatteluani.

Laajennetut taittopalvelut

taittoja

Nyt sitä saa!

Entistä enemmän taittoa.

Toimenkuvaamme kuuluu

Icon  Nettisivujen toteutus

Icon  Kirjat ja julkaisut

Icon  Visualisointi

Icon  Valokuvaus

Icon  Typografia

Icon  Animaatio

Icon  Mainonta

Icon  Kuvitus

Icon  Taitto

Icon  Logot